Artboard 2 copy@300x 8

Planska dokumentacija

Idejna rješenja, plan sadnje, 3D vizualizacija i izvedbeni projekti.
architect blueprint team meeting planning collaboration communication building development plan project hands engineer men women talking strategy architecture design

Idejna rješenja

Idejno rješenje predstavlja prvi korak u projektiranju vrta, a uključuje sveobuhvatan pregled prostora te preciznu analizu mikro i makro lokacije. Na temelju toga, naši stručnjaci kreiraju plan koji uključuje raspored biljaka, staza, prostora za sjedenje i ostalih elemenata krajobraza koji će poboljšati funkcionalnost i estetiku vašeg prostora.

kids learning how plant tree

Plan sadnje

Naša usluga plana sadnje uključuje detaljno istraživanje područja kako bismo utvrdili pogodnost za određene vrste biljaka, kao i koji su uvjeti tla i sunca potrebni za njihov rast i razvoj. Na temelju vaših preferenci vrsta pogodnih za sadnju na vašem prostoru, naši stručnjaci kreiraju plan sadnje koji uključuje precizan raspored biljaka, kao i detaljan opis njihovog rasta i njege.

4 3

3D vizualizacija

Svojim smo klijentima u mogućnosti  ponuditi plansku dokumentaciju s 3D vizualizacijama, što omogućava klijentima da dobiju jasan uvid u to kako će njihov vrt ili drugi zeleni prostor izgledati prije nego se krene u realizaciju projekta. Ovo je iznimno korisno jer klijenti mogu imati preciznu predodžbu o tome kako će se njihov prostor integrirati s okolnim krajolikom, kućom ili drugim objektima.

miniature people surveyor technician is measuring distance build house

Izvedbeni projekt

Izvedbeni projekt je detaljni plan koji se izrađuje kako bi se osiguralo kvalitetno i učinkovito izvođenje radova na projektu uređenja vrta. Uključuje sve potrebne informacije o projektu, od konceptualnog plana do tehničkih detalja koji se odnose na izgradnju i uređenje vrta.

Ostvarimo Vašu viziju zajedno

Uvijek radimo na novim i uzbudljivim projektima. Ako imate viziju svog projekta, mi ćemo je pretvoriti u realnost. Pogledajte sve naše radove.

pošaljite e-mail

putem kontakt obrasca